Termeni Si Conditii

Termeni Si Conditii este pagina Urban Moss care cuprinde toate informatiile de interes. Te rugam sa le citesti cu atentie!

I. Identificare comerciantului online

Magazinul online www.urbanmoss.ro este oferit de S.C. MUDIC EVENTS ACTIVITY S.R.L.

Date de contact :

Email: contact@urbanmoss.ro

Telefon: 0771474206

CUI 37049151
J40/1646/2017

II. Despre www.urbanmoss.ro

www.urbanmoss.ro este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.
Produsele comercializate de S.C. MUDIC EVENTS ACTIVITY S.R.L. sunt produse noi.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.urbanmoss.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice alta modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale) apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.urbanmoss.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre pagina de index a www.urbanmoss.ro. Atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.urbanmoss.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.
Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@urbanmoss.ro.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.urbanmoss.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.urbanmoss.ro, trimiterea sms-urilor informative sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea de Termeni Si Conditii a www.urbanmoss.ro si a Politicii De Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile amintite in Termeni Si Conditii de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic.

In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.urbanmoss.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site. Sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.
Site-ul www.urbanmoss.ro nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani.
www.urbanmoss.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.

V. Datele personale / Politica de confidentialitate

Mai multe informatii despre Politica De Confidentialitate Urban Moss – aici.

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.urbanmoss.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al www.urbanmoss.ro
– efectuarea platii produselor
Plata se efectueaza online, ramburs sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la capitolul VII, Costul final va contine, daca este cazul, pretul livrarii.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.urbanmoss.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte.

In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina toate datele de identificare. Clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda. Acordam optiunea sa bifeze, daca doreste, ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.urbanmoss.ro reprezinta preturile finale. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Reduceri aplicate produselor

Reducerile primite prin intermediul cupoanelor sunt aplicabile doar decorurilor vii (tablouri cu licheni, panouri licheni, panouri muschi). Acestea nu se mai pot aplica accesoriilor (vase, suporti, ambalaje), donatiilor si taxei de transport. De asemenea, reducerile nu mai sunt aplicabile si produselor care detin livrare internationala.

VII.3. Modalitati de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plata sau numerar. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ ordin de plata, urmatoarea fereastra va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi. Daca ati ales sa platiti numerar/cash, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile necesare pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului curierului.

VIII. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora:
– nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale;
– nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de „spam”.

In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false.

www.urbanmoss.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.urbanmoss.ro, transmiteti (in afara cazurilor in care Societatea indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare, din orice tara.

Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.urbanmoss.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate. Garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati. Ca materialele postate nu violeaza niciuna din conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.urbanmoss.ro.

www.urbanmoss.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site.

www.urbanmoss.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site.

www.urbanmoss.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

IX. Forta majora
www.urbanmoss.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.urbanmoss.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.urbanmoss.ro.

Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la:

 • erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.urbanmoss.ro,
 • lipsa functionarii conexiunii la internet,
 • lipsa functionarii conexiunilor de telefon,
 • virusii informatici,
 • accesul neautorizat in sistemele www.urbanmoss.ro,
 • erorile de operare,
 • precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

X. Publicitatea
www.urbanmoss.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.urbanmoss.ro si prin acceptarea normelor prezente in Termeni Si Conditii de utilizare si a Politicii De Confidentialitate. Va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.urbanmoss.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: contact@urbanmoss sau sa ne contactati la numarul de telefon afisat la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de societate prin intermediul www.urbanmoss.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere la Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termeni Si Conditii  www.urbanmoss.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. MUDIC EVENTS ACTIVITY S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XIII. Prezentarea ofertei

S.C. MUDIC EVENTS ACTIVITY S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.urbanmoss.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.urbanmoss.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.urbanmoss.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs.

XIV. Sfaturi pentru ingrijirea plantelor

Pentru a avea grija in mod corespunzator de decorurile vii pe care tocmai le-ai primit trebuie sa respecti urmatoarele instructiuni.
Daca ai primit un tablou cu licheni sau un panou cu muschi:
– deschideti ambalajul la primirea coletului;
– asezarea tabloului sau panoului in locul recomandat de consilierul Urban Moss;
– pastreaza decorurile vii intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.
Daca ai primit un aranjament de plante aerofite:
– ai grija ca plantele sa fie asezate in spatiul recomandat de consilierul Urban Moss;
– evita mutarea aranjamentului, socurile fizice si socurile termice;
– pastreaza aranjamentul intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.

XV. Dreptul de retur

Conform OUG 34/2014, plantele constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid. Acestea sunt exceptate de la dreptul de retragere.
Accesoriile sau vasele ori suportii și alte produse neperisabile comercializate de Urban Moss se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:

 • 1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, plantele nu se pot returna, accesoriile, vasele si suportii, da.
 • 2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa din Bucuresti, prin orice curier doriti.
 • 3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre client.
 • 4. In colet se vor afla toate documentele primite initial. Precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda. Aceasta notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
 • 5. Coletul trebuie trimis la sediul Urban Moss in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
 • 6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).

In urma intrarii în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumparare in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului.

XVI. Garantia de conformitate

Raspunderea www.urbanmoss.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

S.C. MUDIC EVENTS ACTIVITY S.R.L. are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vanzare-cumparare. Aceasta indiferent de forma in care se incheie, verbal sau scris.

Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vanzare-cumparare daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

a) produsul corespunde descrierii facute de vanzator. Acesta are aceleasi calitati ca și produsele pe care vanzatorul le-a prezentat ca mostra sau model;

b) produsul corespunde oricarui scop specificat solicitat de catre consumator. Scop facut cunoscut vanzatorului și acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare.

Produsele comercializate pe site-ul www.urbanmoss.ro beneficiaza de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare. Urban Moss ofera insa garantia prospetimii plantelor timp de 1 luna. Doar daca acestea sunt pastrate și ingrijite conform etichetei care insoteste aranjamentul.

Toate Bunurile comercializate de catre Urban Moss beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Urban Moss acorda o atentie deosebita produselor si serviciilor oferite si garanteaza pentru calitatea acestora. Clientii Urban Moss vor avea tot suportul necesar in cazul dorintei de returnare a unui produs.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email contact@urbanmoss.ro, la numarul de telefon 0771 474 206 sau pe pagina noastra de Facebook.