METODE DE PLATA DISPONIBILE PE URBANMOSS.RO

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.urbanmoss.ro folosind urmatoarele metode de plata:

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.urbanmoss.ro foloseste platforma MobilPay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platformele de procesare.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformelor de plata.

www.urbanmoss.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata la adresa de e-mail contact@urbanmoss.ro.

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Pentru produsele ce se aduc la comanda al caror pret este mai mare de 500 RON se percepe un avans de 30% nerambursabil.

Pentru orice detalii suplimentare, puteti completa formularul de contact disponibil in pagina de contact, la adresa de email contact@urbanmoss.ro, la numarul de telefon 0771 474 206 sau intr-un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook.