GARANTIA PRODUSELOR URBAN MOSS

In continuare, v-am pregatit informatii despre garantia produselor Urban Moss. Va rugam sa cititi cu atentie!

Raspunderea www.urbanmoss.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

S.C. MUDIC EVENTS ACTIVITY S.R.L. are obligația de a livra produse care sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare. Aceasta indiferent de forma in care se incheie, verbal sau scris.

Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vanzare-cumparare daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

a) produsul corespunde descrierii facute de vanzator. Acesta are aceleasi calitati ca și produsele pe care vanzatorul le-a prezentat ca mostra sau model;

b) produsul corespunde oricarui scop specificat solicitat de catre consumator. Scop facut cunoscut vanzatorului și acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare.

Produsele comercializate pe site-ul www.urbanmoss.ro beneficiaza de garantie in baza Ordonantei nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, daca acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare. Urban Moss ofera insa garantia prospetimii plantelor timp de 1 luna. Doar daca acestea sunt pastrate si ingrijite conform etichetei care insoteste aranjamentul.

Toate Bunurile comercializate de catre Urban Moss beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Urban Moss acorda o atentie deosebita produselor si serviciilor oferite si garanteaza pentru calitatea acestora. Clientii Urban Moss vor avea tot suportul necesar in cazul dorintei de returnare a unui produs.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email contact@urbanmoss.ro, la numarul de telefon 0771 474 206, completand formularul prezent pe pagina de Contact sau pe pagina noastra de Facebook.