DESPRE NOI – URBAN MOSS

Cine suntem? Despre noi, URBAN MOSS, putem spune ca abia asteptam sa te cunoastem!

Povestea Urban Moss a debutat in 2018 cu visul de a aduce natura in colturile reci ale oraselor. Urban Moss este despre fuziunea intre urban si natural! Este despre sanatatea si vitalitatea pe care ne-o asigura imbratisarea unui stil de viata inconjurat de natura! Este despre oameni frumosi si spatiile lor vibrante.

Magazinul nostru online a lansat o gama inedita de cadouri impresionante, decoruri verzi, pereti vii si diferite proiecte de design interior. Din dragoste pentru natura, dorim sa inverzim casele voastre si birourile moderne. Cu o echipa pasionata, dorim sa dezvoltam conceptul fuziunii intre urban si natural. Va oferim muschii de padure, lichenii salbatici norvegieni sau lemnul brut in cele mai contemporane cadre!

Despre noi mai putem sa spunem ca punem nevoile clientilor pe primul plan. Urban Moss inseamna produse si servicii exceptionale. Ce iti oferim?

  • Incercam sa iti usuram procesul de cumparare. Iti punem la dispozitie cat mai multe metode de plata, ca tu sa o alegi pe cea potrivita pentru tine! Fie ca alegi sa platesti cu un card de credit/debit, numerar la primirea coletului sau prin ordin de plata, noi iti suntem alaturi si incercam sa gasim varianta optima!
  • Plantele, lichenii, muschiul si materialele naturale sunt de cea mai buna calitate. Astfel, tu te vei  bucura de un decor trainic.
  • Iti oferim consultatii cu privire la ingrijirea plantelor. Te asiguram de toate informatiile despre produsele Urban Moss. Iti suntem la dispozitie pentru orice intrebare!
  • Transport rapid si confortabil prin curierat rapid, chiar la tine acasa sau la birou. In cazuri de exceptie, iti livram personal! In plus, consultanta se face la fata locului pentru proiectele personalizate. Astfel, analizam conditiile spatiului (lumina, umiditate, temperatura) sau preferintele clientului!
  • Cupoane de reducere la urmatoarea comanda pentru fiecare nou client!
  • Decoruri aparte, unice, in conformitate cu dorintele clientilor!
  • Confidentialitatea fiecarui client in parte!

Suntem activi pe Facebook ! Postam periodic pe pagina de Blog cele mai noi stiri si informatii despre produsele Urban Moss. De asemenea, raspundem la numarul de telefon 0771 474 206 si la adresa de email contact@urbanmoss.ro. Daca preferi, ne poti scrie si utilizand formularul din pagina de Contact!

Leave a Reply:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *