Cand peretii sunt ocupati…

Suspendarea plantelor in apartament
Posted on: iulie 6, 2020 Posted by: Urban Moss Comments: 0

Cand peretii sunt ocupati…

Suspendarea plantelor in apartament

Iti plac plantele si nu mai ai niciun pervaz disponibil? Balconul este deja aglomerat? Simti ca nu mai stii pe unde sa iti pui ghivecele priin casa? URBAN MOSS iti propune o metoda ingenioasa si foarte estetica de asezare a plantelor acasa. Haide sa descoperi cele mai simple sisteme de suspendarea plantelor in apartament.

Cand peretii nu mai sunt incapatori, din cauza mobilierului, poti oricand sa apelezi la… tavan! Tavanul nu este niciodata ocupat de canapea, pat sau sifonier! Asadar, de ce sa nu profitam? Si nu doar tavanul ne poate fi de ajutor, dar si portiunile de pereti la inaltimi mari.

Poti utiliza materiale ramase de la alte proiecte: crengi, sfoara, lemn, sau poti recicla: paleti din lemn ori parti din mobilierul vechi.

Nu uita sa asezi aceste sisteme in locurile disponibile din casa. De asemenea, nu uita sa iei in considerare specificatiile de ingrijire ale plantelor ce vor fi asezate acolo. Asigura-te ca au lumina necesara, temperatura constanta si poti ajunge sa le uzi. Cu plantele suspendate poate fi o provocare sa le uzi! Ai nevoie de multa atentie si rabdare. Dar, in final, casa ta va arata ca o oaza verde in jungla urbana!

plante suspendate 4
plante suspendate 6
plante suspendate
plante suspendate 5
plante suspendate 2
plante suspendate 3
plante suspendate 4 plante suspendate 6 plante suspendate plante suspendate 5 plante suspendate 2 plante suspendate 3

Leave a Reply:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *